PUNGI PLASTIC PERSONALIZATE – ALEGEREA PERFECTA PENTRU FARMACIA TA!

PUNGI PLASTIC PERSONALIZATE – ALEGEREA PERFECTA PENTRU FARMACIA TA!

pungi plastic personalizate

Daca ai nevoie de pungi plastic personalizate pentru farmacia ta, esti in locul potrivit!

In oferta noastra variata de pungi plastic personalizate, suntem siguri ca vei gasi varianta perfecta pentru tine! Fie ca esti in cautare pentru personalizare pungi pentru uz zilnic sau iti doresti ceva mai special pentru un eveniment important, noi te vom indruma catre cea mai avantajoasa si accesibila optiune.

Pungi plastic personalizate maieu sau banana pentru farmacia ta?

Oricare este varianta pe care o doresti, avem posibilitatea de a produce rapid atat pungi maieu cat si pungi banana pe orice marime si pe diferite grosimi – in functie de utilizarea acestora.

Pungile maieu sunt potrivite pentru uzul zilnic si ambalarea medicamentelor pentru clienti. Pentru ocazii speciale, gen aniversari sau sarbatori din timpul anului insa, va recomandam pungile plastic tip banana. De ce? Pentru simplul motiv ca arata mai bine, dau un plus de eleganta evenimentului si personalizate vor fi sigur de mare efect.

Pungi plastic personalizate – procedeu personalizare

In fabrica noastra, personalizarea pungilor de plastic se realizeaza cu ajutorul cliseelor flexografice. Acest procedeu permite imprimarea unui numar mare de pungi intr-un timp relativ scurt pentru tiraje de scara industriala. Acest procedeu este de asemenea ideal pentru pastrarea constanta a calitatii imprimarii pentru intregul lot de pungi plastic personalizate.

Pungi plastic personalizate – avantaje promovare

Avantajele promovarii cu ajutorul pungilor personalizate sunt multiple. Incepand chiar de la costurile de productie si distributie ale acestora putem vedea deja o diferenta majora in comparatie cu alte materiale de promo. In plus mai este de luat in calcul si utilitatea pungilor de plastic, care spre deosebire de celelalte materiale sunt folosite cu entuziasm de catre clienti.

Toate aceste lucruri daca sunt luate in considerare si puse in balanta, va rezulta un scor foarte probabil in favoarea utilizarii de pungi plastic personalizate.

Asa ca nu mai sta pe ganduri!

Echipa noastra te va ajuta sa faci cea mai buna alegere!