pungi_plastic_plicuri_farmacie

Sacose hartie pentru famacii, magazine, supermarket-uri

Poate ca nu sunt inca disponibile in toate farmaciile sau in alte categorii de magazine, insa daca intentionati sa le oferiti clientilor dvs. si sacose hartie, avem deosebita placere sa va facem cunoscuta oferta noastra. Va solicitam doar putina atentie, dupa care va asteptam cu intrebari la numarul de telefon sau la adresa de email, ambele afisate deja.

Care este oferta de sacose hartie pentru farmacii?

Fiecare client conteaza pentru noi. Pornind de la cererea pietei pentru acest tip de sacose, mereu in crestere, am considerat ca este momentul sa ne extindem putin oferta. Si pe langa pungile din polietilena, am adaugat si sortimentul sacose hartie.

In functie de culoare, le puteti alege in variantele:

  • Pungi din hartie alba;
  • Pungi din hartie kraft natur.

In functie de model, aveti de optat intre:

  • Sacose cu maner aplicat;
  • Sacose cu maner decupat.

In functie de grafica, va putem oferi:

  • Pungi de hartie simple, fara niciun fel de grafica;
  • Pungi de hartie personalizate, imprimate grafic.

Ce trebuie sa stiti inainte de a comanda?

Poate ca nu toti clientii nostri sunt obisnuiti sa le ofere cumparatorilor, pentru marfurile achizitionate, astfel de sacose hartie. Cu toate ca aparent sunt mai fragile decat versiunile confectionate din folie de polietilena, au o rezistenta suficienta incat sa suporte marfurile dde greutate medie / mica.

Aceasta caracteristica le sporeste posibilitatile de utilizare. Contrar asteptarilor, nu sunt potrivite doar pentru farmacii sau pentru magazinele cu produse naturiste. Paleta se extinde pana la magazinele cu produse cosmetice, cadouri, articole de imbracaminte, bricolaje (pentru obiectele marunte, ce trebuie ambalate separat), aprozare si chiar supermarket-uri.

Asa cum veti vedea dupa ce ne veti solicita oferta detaliata, aceste sacose hartie reprezinta o alternativa mult mai ieftina in locul celor de plastic. Le puteti comanda chiar acum, intr-o cantitate de cel putin 15.000 de bucati, in versiunile simple / personalizate, albe / kraft natur, folosind datele paginii Contact!