Pungi si plicuri farmacie – O Optiune Moderna Si Eficienta

Pungi si plicuri farmacie – O Optiune Moderna Si Eficienta
pungi farmacie si plicuri hartie farmacie

pungi farmacie

Sortimentul potrivit de pungi farmacie nu este intotdeauna atat de simplu de realizat.

Lotul de pungi farmacie se pot realiza in functie de cerintele si nevoile individuale ale fiecarui client.

Pungi si plicuri farmacie

Asa cum bine stim cu totii, pentru farmacii, pungile de plastic si plicurile de hartie sunt principalele materiale de ambalare disponibile.

Diferenta intervine in personalizarea acestor pungi farmacie si in realizarea profesionista a materialelor finale.

Atat pungile de plastic cat si plicurile de hartie sunt produse la cele mai inalte standarde de calitate si prin respectarea tuturor normelor si reglementarilor in vigoare privind fabricarea si utilizarea acestora. De aceea va putem garanta livrarea unor produse corect realizate si pe care le puteti utiliza fara a intampina greutati si probleme.

Si pungile si plicurile se produc doar in urma unei comenzi ferme si in tirajele dorite, insa acestea nu trebuie sa fie sub comanda minima.

Aceasta comanda minima este de minim 5000 de bucati pentru pungile de plastic si de minim 15000 de bucati pentru plicurile de hartie.

 

pungi farmacie plicuri hartie

Pungi farmacie – simple sau personalizate

Pungile de plastic se produc in doua tipuri de modele – pungi plastic maieu si pungi plastic banana.

Pungile maieu au forma caracteristica cu cele doua manere (de unde ii vine de altfel si numele) si sunt super indragite de comercianti si clienti pentru utilizarea lor foarte variata. Se adapteaza cu usurinta in functie de nevoi  – astfel puteti oferi o gama larga de produse cu greutate medie in aceste pungi.

Pungile banana sunt perfecte pentru a sustine produse cu o greutate mai mare – sau cu un volum mai crescut – deoarece acestea au un maner dublu intarit si folia din care se produc astfel de pungi este si ea mai groasa.

Personalizarea unor pungi farmacie depinde foarte mult de modelul de pungi ales pentru utilizare.

Astfel inainte de a te hotara la designul acestora, trebuie intai sa te decizi asupra modelului de pungi cel mai potrivit.

Bineinteles, daca decizi ca este necesar, poti utiliza ambele tipuri de pungi: pungile maieu pentru utilizarea zilnica si pungile banana pentru produse sau servicii speciale.