Pungile farmacie – Pret accesibil, calitate de top!

Pungile farmacie – Pret accesibil, calitate de top!

pungile farmacie

Pungile farmacie tip maieu sunt asemanatoare ca si dimensiuni si grosime cu cele pentru supermarket.

Dimensiunea uzuala pentru pungi farmaceutice este de 23×35 si sunt pungi de tip maieu, o alta dimensiune pentru pungile de farmacie este de 27x51cm folosite pentru medicamentele mai voluminoase.

Pungile farmacie din plastic personalizate se produc la o grosime de 10-12 microni pentru cele mici si de 14-15 microni pentru pungile mari.

Producem si sacose farmacie de tip banana la dimesiunea minima de 22×30 cm la o grosime minima de 18 microni.

Unul dintre principalele avantaje ale personalizarii pungilor farmacie tip banana este suprafata disponibila pentru imprimare. Pe pungile maieu incepe de sub manerele acesteia, iar la pungile tip banana, datorita manerului caracteristic, printul se incadreaza pe intreaga dimensiune a fetei pungii.

De exemplu daca comandati pungi maieu de dimensiuni 27 x 51 cm, aceste dimensiuni iau in calcul si manerele specifice pungilor maieu. Asadar, dimensiunea ramasa pentru imprimare va fi mai mica, deoarece imprimarea va incepe de sub manere.

Indiferent de modelul de pungi ales – pungi maieu sau pungi banana – comenzile sunt procesate si livrate in cel mai scurt timp posibil.

Pungile farmacie sunt cel mai des folosite pentru oferirea medicamentelor, avand o grosime medie de aproximativ 15 microni. Un alt model de pungi farmacie folosit este cel de pungi banana, care se folosesc mai ales la ambalarea produselor mai voluminoase, datorita rezistentei lor. Grosimea maxima la care se pot confectiona pungile farmacie este de 80 de microni.

Mai mult, livrarea produselor se face GRATUIT in conditii optime de transport, pentru ca tu sa primesti pungile in stare perfecta.

Pentru a putea procesa comanda ta, aceasta trebuie sa fie de minim 5.000 de bucati per model, pentrupungile personalizate in 1-2 culori, de minim 15.000 de bucati (3 culori), 20.000 buc (4 culori), 25.000 (5 culori) si de minim 30.000 bucati (6 culori).

Echipa noastra este alaturi de tine pe parcursul intregului proces – de la alegerea modelului de punga si a designului pana la alegerea dimensiunii potrivite.