CUM SA ITI PREGATESTI VITRINA PENTRU VARA – PUNGI FARMACIE PERSONALIZATE (II)

CUM SA ITI PREGATESTI VITRINA PENTRU VARA – PUNGI FARMACIE PERSONALIZATE (II)

Pungile personalizate sunt pentru orice farmacie un punct esential din arsenalul de promovare.

banner_pungi_farmacie_02

 

Daca activitatile de marketing sunt complexe si au mai multe dimensiuni (pungi personalizate, discount-uri, vouchere cadou), apeleaza la ajutor cu incredere. 

Transforma-ti vara aceasta farmacia!

  1. Actualizeaza-ti cunostintele despre cele mai noi produse destinate afectiunilor specifice verii – deshidratate, muscaturi de insecte sau arsuri solare.Asa vei avea in stocul farmaciei numai cele mai bune produse si vei putea recomanda clientilor cele mai eficiente sortimente in cunostinta de cauza.
  2. Pune in ordine campaniile promo pentru vara

Incepe planificarea campaniilor de vara inclusiv a evenimentelor, a targurilor sau a discount-urilor DIN TIMP. Nu vrei sa faci totul pe ultima suta de metri – in graba s-ar putea sa nu ai in vedere toate detaliile si sa pierzi ocaziile de a-ti creste vanzarile. Ia in considerare pungile personalizate pentru farmacie atunci cand realizezi schema de promovare si aloca resurse suficiente pentru acestea. Este posibil ca folosirea de pungi personalizate sa fie o solutie salvatoare pentru farmacia ta.

  1. Comanda mai multe produse pentru ingrijirea pielii

In lunile fierbinti de vara ingrijirea si protectia pielii siunt mai importante ca niciodata.

Extinde selectia de produse specializate in skin care cu produse cu protectie solara special dedicate copiilor sau celor cu piele sensibila – poti include si formule speciale waterproof. Ia in considerare realizarea unui display special, unde sa asezi produse pentru calmarea pielii arse – de exemplu lotiuni racoritoare cu aloe vera – astfel incat sa fie la indemana clientilor.

  1. Alege produse speciale pentru cei care sunt in excursii

Cum multi dintre clientii ta idin aceasta vara vor fi turisti, asigura-te ca ai produse special pentru ei – in ambalaje travel friendly, adica in recipiente care sa nu le puna probleme la transport – sticlute mici de sampon, balsam, mini sapun sau un kit de prim ajutor portabil pentru excursii.

  1. Experimenteaza

Vara este anotimpul perfect sa incerci promovarea unui nou produs. Introdu in oferta un nou produs local sau o noua linie de suplimente naturale – de proba. Apoi personalizeaza-ti pungile de plastic si fa cunoscuta tuturor noua achizitie!