PUNGI PENTRU FARMACII – CAT DE MULT CONTEAZA CALITATEA?

PUNGI PENTRU FARMACII – CAT DE MULT CONTEAZA CALITATEA?

MEDS_POST FOTO

Pentru orice farmacie este foarte important ca pungile de plastic si plicurile de hartie sa fie de buna calitate.=

Ca in fiecare domeniu, si pungile de plastic sunt diferite – pot fi de buna calitate sau de una mai slaba. Pentru farmacii, care au produse fragile – fiole – este foarte important ca punga sa nu se rupa. Tipul de punga ales depinde de dimensiunea produselor si de cantitatea acestora.

De aceea pungile de plastic sunt realizate pentru a sustine diferite greutati. Daca o punga de plastic este de 4 kg, nu este recomandat sa fie incarcata la maxim.

Modele de pungi plastic pentru farmacii

Pungi plastic maieu – Sunt rezistente (in functie de grosimea materialului) si pot fi folosite pentru a transporta cam orice fel de produse de dimensiuni mici/medii sunt perfecte pentru farmacii.

Pungi plastic banana – Sunt mai des intalnite in magazinele de haine, incaltaminte, jucarii sau alte accesorii care vin intr-un ambalaj mai voluminos. Pungile banana pot fi folosite cand farmacia deruleaza o campanie speciala sau comercializeaza produse conexe – aparate pentru masurarea tensiunii, a glicemiei sau diverse alte accesorii medicale.

Acestea au dimensiunea/grosimea mai mare ca la pungile maieu, astfel in ele incapand produse medii/mari.

 

Simularea grafica a printului se face gratuit de catre echipa noastra iar livrarea comenzii este asigurata de asemenea gratuit in majoritatea oraselor din Romania.

Pungile sunt ambalate la seturi de 50 sau de 100 bucati in functie de marimea lor. Un bax are 10 seturi de pungi plastic.

Pungile sunt ambalate in baxuri individuale usor de transportant, ele pot fi paletizate si trebuie transportate in conditii optime.