CUM SA ITI PREGATESTI VITRINA PENTRU VARA – PUNGI FARMACIE PERSONALIZATE (I)

CUM SA ITI PREGATESTI VITRINA PENTRU VARA – PUNGI FARMACIE PERSONALIZATE (I)

Creste-ti vanzarile prin promovarea produselor must-have de vara!

pungi bio farmacie

 

  1. Schimba produsele

Goleste rafturile de produsele pentru primavara si fa loc pentru ochelari de soare, lotiuni racoritoare cu aloe vera si lotiuni pentru protectie solara. Cele mai cautate produse in sezonul estival nu trebuie sa lipseasca si trebuie expuse cat mai vizibil

 

  1. Realizeaza o evaluare generala a farmaciei

Ai cel mai bun aranjament al produselor de sezon? Sau poti schimba locul lor astfel incat sa realizezi un display cat mai vizibil? Ai o gama variata de produse sau este nevoie sa iti cresti stocurile?

Alege ‘produsele vedeta’ ale farmaciei tale si incearca ca le promovezi cat mai mult posibil. Personalizeaza un stoc de pungi farmacie cu acestea si ofera-le clientilor tai.

  1. Asigura stoc suficient pentru produsele esentiale de vara.

Atunci cand completezi stocurile, asigura-te ca incepi cu produsele cel mai des cerute in acest sezon. Daca farmacia este localizata intr-o zona turistica fracventata de multi vizitatori asteapta-te la vanzari mult peste cele obisnuite. De aceea este important sa nu ramai fara stoc tocmai la cele mai cautate produse!

Sincronizand promotiile pentru a le scoate in evidenta si prin asigurarea unui stoc bogat si diversificat – produse skin care, cosmetice si de tip home spa. Personalizarea de pungi farmacie este unul din modurile in care te poti evidentia promotiile si discounturile active in aceasta perioada.

Ofera clientilor produsele intr-o punga personalizata – daca farmacia ta este si online vei castiga astfel multi clienti din afara orasului!

Pregatirile sunt complexe si pot deveni coplesitoare fara o organizare corespunzatoare.