PERSONALIZARE PUNGI DE PLASTIC – MARKETING EFICIENT PENTRU FARMACII!

PERSONALIZARE PUNGI DE PLASTIC – MARKETING EFICIENT PENTRU FARMACII!

pungi-farmacie_banner_articol

TOATE FARMACIILE STIU CAT DE IMPORTANTA ESTE PERSONALIZAREA DE PUNGI DE PLASTIC.

Indiferent la ce design te hotarasti ai de ales intre 1-6 culori pentru un design care te va ajuta sa te diferentiezi de competitori.

Cu atat mai mult avand in vedere domeniul farmaciilor – produse pentru recuperare si intretinerea sanatatii.

Farmaciile sunt printre cele mai frecventate ‘atractii’ locale de catre turisti. Iar in majoritatea veti primi cu siguranta produsele intr-un plic de hartie sau in pungi de plastic personalizate. Daca ati intrat in orice farmacie in timpul vacantelor ati observat desigur ca, invariabil, veti gasi o coada impresionanta.

Acest lucru nu este de mirare totusi, pentru ca de multe ori atunci cand plecam in excursii, se intampla sa avem nevoie de medicamente sau alte produse farmaceutice. Motivul este unul simplu: atunci cand suntem in deplasare, ne expunem unor virusi si bacterii mult mai frecvent decat atunci cand suntem acasa.

Tocmai de aceea in orice statiune/ pensiune/ loc turistic trebuie asigurata prezenta a cel putin un punct farmaceutic bine aprovizionat.

Pentru siguranta turistilor si asigurarea de conditii bune pentru toti, este recomandata prezenta mai multor farmacii si a unui cabinet medical.

PROMOVAREA FARMACIEI – O PROVOCARE

Pentru farmaciile din toata tara, personalizarea de plicuri si pungi de plastic reprezinta o metoda eficienta si convenabila de promovare.

Poti realiza aproape orice fel de imprimare pe o punga de plastic: logo, mesaj, fotografie (la rezolutie inalta) sau un desen.

Tot ce conteaza este ca imaginea sa fie la rezolutie mare iar designul sa fie unul cool, curat, aerisit – modern!

 

 

farmacia-unica-03

 

Personalizarea pungilor de plastic pentru farmacii se realizeazacu ajutorul cliseului flexografic, imprimarea fiind posibila atat pentru una din fetele pungii cat si pentru ambele fete (simultan).

De asemenea macheta grafica necesara pentru realizarea pungilor este oferita de TOTAL GAMA gratuit, la fel ca si transportul comenzilor – prin reteaua noastra nationala de distributie sau cu ajutorul firmelor de curierat.