Cum comandam pungi pentru farmacie

Cum comandam pungi pentru farmacie

Ce fel de pungi avem nevoie in farmacii?

Industria packaging-ului ia o tot mai mare amploare. Cresterile sunt proportionale cu ritmul in care evolueaza ramurile unde agentii economici nu isi pot desfasura activitatea fara sa puna la dispozitia consumatorului final, diverse sortimente de pungi.

Astfel, de la banalele pungi maieu transparente care ”decoreaza” rafturile aprozarelor, pana la sofisticatele sacose personalizate ce ies de pe portile mallurilor, fiecarui sector ii corespunde o anumita tipologie de ambalaje.

comanda pungi farmacie

Dar nu pentru ca, de exemplu, medicamentele nu ar putea fi livrate in mega sacose, in schimbul binecunoscutelor pungi farmacie.

Si nu pentru ca retailerii nu si-ar putea ”onora” clientii cu ambalaje lipsite de amprenta personala, in masura sa diferentieze un brand de altul.

Pentru ca furnizorii de produse si servicii sa aiba o activitate rentabila, iar cumparatorii acestora sa fie multumiti de tot ce achizitioneaza, exista detalii ce trebuie satisfacute. Iar unul dintre aceste ”detalii” se refera tocmai la ambalaje.

Sa presupunem ca avem o firma ce isi desfasoara activitatea in domeniul farmaceutic. Nu este deloc profitabil sa punem la dispozitia clientilor pungi farmaceutice supradimensionate, confectionate dintr-o folie de polietilena HDPE.

Acestea, avand o densitate mai mare decat ”variantele” LDPE, automat, au si o rezistenta majora.

Insa caracteristica este practic inutila daca luam in considerare greutatea infima a produselor care fac obiectul vanzarii intr-o farmacie.

Pe de alta parte, nici dimensiunile ”extra large” nu sunt tocmai insusiri ”apreciate” de cine cumpara medicamente sau de cine le comercializeaza, dupa cum bine stim, in ambalaje specifice. In cazul de fata, sunt recomandate pungi farmacie de dimensiuni mici, in formatul maieu sau banana.

Referitor la grosimea foliei de polietilena, este suficienta versiunea LDPE, disponibila de altfel pentru toate categoriile de sacose produse si comercialziate de Total Gama Prod. Ambalajele nu au nevoie de o rezistenta superioara, deoarece medicamentele nu au o greutate mare.

Detalii suplimentare despre linia de pungi farmaceutice, putem gasi ”rasfoind” paginile prezentului website.